Fitcoach Maureen van der Veen Be Fit Camp Amsterdam

MAUREEN VAN DER VEEN

FITCOACH EN VOEDINGSCOACH

AMSTERDAM

Ik gun het iedereen om zich fit en energiek te voelen! Mijn naam is Maureen van der Veen, 26 jaar en woonachtig in Amsterdam.

Na mijn studie Sport, Management & Ondernemen was ik opzoek naar datgeen wat mij gelukkig maakt: Sport, voeding en mentale coaching. Een driehoeksverhouding die naar mijn mening los van elkaar kunnen worden gezien maar samen een sterkere eenheid vormen.

SPORT loopt als een rode draad door mijn leven. Van jongs af aan heb ik gekorfbald, gedanst, geschaatst en sinds vier jaar ben ik actief als triatleet. Ik vergde veel van mijn lichaam en probeerde gezond te eten. Ik voelde me op dat moment prima. Eind 2019 stopte ik met mijn baan en merkte ik dat wat minder energiek werd. Vrijwel tegelijkertijd kwam ik in aanraking met Herbalife. Ik was benieuwd en startte met een proefpakket van 6 dagen ontbijt. Na ‘n goede eerste ervaring ben ik Herbalife blijven gebruiken. Door de VOEDING van Herbalife ben ik mij vervolgens steeds fitter en energieker gaan voelen, mijn huid begon te glanzen en de pijn in buik verminderde. Het ‘prima’ van voorheen werd overstegen door een veel energieker gevoel.

Naast het feit dat ik mijzelf fitter ben gaan voelen help ik ook graag andere mensen naar een gezondere, actieve leefstijl. Mijn overtuiging is dat naast sport en voeding het MENTALE vlak hierbij minstens zo belangrijk is. Door deze sterke drie-eenheid bij een ieder op persoonlijk vlak af te stemmen coach ik mensen om de beste versie van hun zelf te worden!

FITCOACH VOOR:

Kernwaarden: Vrijheid, eerlijkheid, inspireren, doorzetten, nuchter
Speerpunten: Fysieke en mentale weerbaarheid verhogen

SPECIALISATIE:
Persoonlijk
0%
Ideale lichaamsdoel behalen
0%
Flexibel met verschillende leefstijlen
0%
MEER VAN MAUREEN:

Maureen bellen  +31 6 44 60 79 49

Locatie

Be Fit Camp Amsterdam

JOIN THE BE FIT EXPERIENCE

VRAGEN OF MEEDOEN?

Neem contact met ons op

FITCOACHES

BE FIT CAMP AMSTERDAM
Maureen van der Veen
Bel of App  +31 6 44 60 79 49

BE FIT CAMP CULEMBORG
Marleen Lodder
Bel of App  +31 6 14 31 68 09

BE FIT CAMP WAALRE
Marianne Vliegenthart – Thelosen
Bel of App  +31 6 38 90 98 24

Lucilla van der Vorst
Bel of App  +31 6 44 35 33 96

MAIL BE FIT CAMP
Mail ons meedoen@befitcamp.nl