Marianne Vliegenthart Fitcoach

MARIANNE VLIEGENTHART

FITCOACH EN VOEDINGSCOACH

WAALRE

Mijn naam is Marianne, 47 jaar en moeder van 3 kids. In mijn leven al vele sporten beoefend waaronder voetbal, tennis, turnen maar voeding had daarin maar een beperkte rol. Mijn fruitmand was altijd goed gevuld, ik at veel groenten en dacht dat mijn voedingspatroon goed op orde was.

Echt topfit voelde ik me niet, maar op karakter kon ik veel bolwerken en ik wist gewoonweg niet dat het beter kon. In 2010 kwam Herbalife op mijn pad en sindsdien start ik iedere dag met het Fitontbijt met daarin alle bouw- en voedingsstoffen om de dag optimaal te starten. Het betreft een 3 gangen ontbijt dat mijn lichaam iedere dag reinigt, beschermt en voedt op celniveau.

Naast dat ik me vitaler ging voelen verbeterde mijn weerstand enorm en daar ben ik tot de dag van vandaag enorm dankbaar voor. Dit alles zorgt ervoor dat ik meer kwaliteit van leven heb en voel ik me vandaag de dag fitter dan voordat ik moeder werd. Dat heeft er voor gezorgd dat ik me meer bewust ben van wat gezonde voeding met je lichaam kan doen. Het gevolg was dat ik al vrij snel zelf mensen ben gaan helpen met een gezonde actieve leefstijl omdat ik het hun gun om zichzelf ook te voelen zoals ik me voel: energiek en gelukkig.

Aangezien een 9 – 17 functie niet meer bij mijn gezinssituatie paste, heb ik begin 2018 mijn baan in loondienst opgezegd en dat had tot gevolg dat ik mijn praktijk kon uitbreiden. Iedere dag ben ik dankbaar dat ik deze stap heb gezet, omdat ik nu rondom mijn kinderen kan werken, de regisseur ben van mijn eigen agenda en niet meer hoef te wachten tot het weekend of vakantie is om leuke dingen te doen.

Mijn levensmotto: Je hebt 1 leven, dus leef dat leven en maak hierbij jouw eigen keuzes zodat je datgene doet dat jou ECHT gelukkig maakt

FITCOACH VOOR:

Kernwaarden: aandacht, inspireren, doorzetter, motivator
Speerpunten: vitaliteit, verbetering van weerstand, afslanken

SPECIALISATIE:
Inspireren
0%
Motivator
0%
Afslanken
0%
Verbetering van weerstand
0%
MEER VAN MARIANNE:

Marianne bellen  +31 6 38 90 98 24

Locatie

Be Fit Camp Waalre
facebook
instagram

JOIN THE BE FIT EXPERIENCE

VRAGEN OF MEEDOEN?

Neem contact met ons op

FITCOACHES

BE FIT CAMP AMSTERDAM
Maureen van der Veen
Bel of App  +31 6 44 60 79 49

BE FIT CAMP BREDA
Robert Braber
Bel of App  +31 6 30 71 53 80

BE FIT CAMP CULEMBORG
Marleen Lodder
Bel of App  +31 6 14 31 68 09

BE FIT CAMP DOMMELEN
Hermien Smits – Staals
Bel of App  +31 6 30 41 46 31

BE FIT CAMP WAALRE
Marianne Vliegenthart – Thelosen
Bel of App  +31 6 38 90 98 24

Saskia Willems
Bel of App  +31 6 54 28 19 97

MAIL BE FIT CAMP
Mail ons meedoen@befitcamp.nl

    Chat openen