GRATIS PROEFLES?
Doe mee en schrijf je nu in.

GRATIS PROEFLES?
Doe mee en schrijf je nu in.

BE FIT ONLINE

ls Be Fit Sporten en de Be Fit Academie op locatie niet mogelijk voor jou of als je een keer een les op locatie hebt gemist, dan kun je deelnemen aan Be Fit Online op donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur.
We starten online met de Be Fit Academie gevolgd door 45 minuten Be Fit Relaxing Workout (Optioneel). De twee online activiteiten zijn ook los van elkaar te volgen.

Bij een gezonde leefstijl hoort ook voldoende hydrateren.
Ter ondersteuning hiervan werken wij met de producten van Herbalife. Waarin wij ons onderscheiden met andere sportaanbieders is dat bij ons de workout gratis is en dat je betaalt voor de sportdrank. De kosten hiervan zijn € 1,05 per workout. Goed om te weten: Eenmalige betaling van €20,80. Je krijgt hiervoor meteen de CR7 Drive sportdrank mee voor 20 sport/beweegmomenten. Dit geeft je de mogelijkheid om deze sportdrank ook tijdens een andere sportactiviteit te nuttigen.

Be Fit Online is optioneel naast afname van het Basispakket bestaande uit:
Be Fit OntbijtBe Fit Coaching en Be Fit Check. Dit omdat wij mensen helpen met een gezonde leefstijl. Wij gaan voor jouw resultaat en als wij weten wat jouw doel is, waarom jij dit graag wil behalen en wat jouw leefstijl gedurende de dag is (denk hierbij aan voeding, beweging, uitdagingen, drink- en rustmomenten) dan is de kans veel groter dat je jouw doel ook gaat behalen. Inzicht dus in alle onderdelen van een gezonde leefstijl en dat is waarin wij ons onderscheiden.

De kosten van dit Basispakket zijn €4,50 per dag. Ben je na 3 maanden nog steeds enthousiast dan kom je in aanmerking voor het membership en krijg je minimaal 25% voordeel. Eerder is ook mogelijk. Vraag je coach hiernaar.

Naast de online Be Fit Relaxing Workout in je eigen woonkamer of tuin organiseren we wekelijks sportmomenten met een leuke groep in de buitenlucht. Kijk voor meer informatie onder de activiteit Be Fit Sporten. Lukken deze momenten niet? Dan hebben we altijd nog de korte online workouts via onze besloten Facebookpagina. No excuses voor voldoende beweging dus!

ONDERDELEN VAN DE BE FIT ONLINE

MEER ACTIVITEITEN

BE FIT EXPERIENCE
banner be fit activiteit 3

Be Fit Plan Basispakket

Be Fit Plan Optioneel

Be Fit Plan Optioneel

JOIN THE BE FIT EXPERIENCE

VRAGEN OF MEEDOEN?

Neem contact met ons op

FITCOACHES

BE FIT CAMP AMSTERDAM
Maureen van der Veen
Bel of App  +31 6 44 60 79 49

BE FIT CAMP BREDA
Robert Braber
Bel of App  +31 6 30 71 53 80

BE FIT CAMP CULEMBORG
Marleen Lodder
Bel of App  +31 6 14 31 68 09

BE FIT CAMP WAALRE
Marianne Vliegenthart – Thelosen
Bel of App  +31 6 38 90 98 24

Lucilla van der Vorst
Bel of App  +31 6 44 35 33 96

MAIL BE FIT CAMP
Mail ons meedoen@befitcamp.nl

    Chat openen