GRATIS PROEFLES?
Doe mee en schrijf je nu in.

GRATIS PROEFLES?
Doe mee en schrijf je nu in.

BE FIT RELAXING WORKOUT

Samen de (drukke) dag afsluiten met oefeningen voor body en mind. Dat is wat we doen bij de online
Be Fit Relaxing Workout.
Meestal ben je in de avond al bezig om je activiteiten af te bouwen.

We gaan aan de slag met ontspanningsoefeningen waarbij je meer bewust wordt van lichaam en geest. We hebben de neiging deze 2 te scheiden……terwijl ze zo met elkaar zijn verbonden.
Veel mensen zijn te druk, gestrest en kunnen moeilijk rust vinden of tot ontspanning komen door de drukke, haastmaatschappij…..er wordt veel van ons verwacht…..of denken we dat?

Door deze oefeningen in de avonduren te doen, heeft het voor sommigen als bijkomend voordeel dat je je lichaam en geest zo nog wat meer voorbereidt op het slapen gaan. Als je moeite hebt om in slaap te komen, te ontstressen, kunnen deze workout oefeningen op dergelijke momenten zeer behulpzaam zijn

Bij een gezonde leefstijl hoort ook voldoende hydrateren.
Ter ondersteuning hiervan werken wij met de producten van Herbalife. Waarin wij ons onderscheiden met andere sportaanbieders is dat bij ons de workout gratis is en dat je betaalt voor de sportdrank. De kosten hiervan zijn
€ 1,05 per workout. Goed om te weten: Eenmalige betaling van €20,80. Je krijgt hiervoor meteen de CR7 Drive sportdrank mee voor 20 sport/beweegmomenten. Dit geeft je de mogelijkheid om deze sportdrank ook tijdens een andere sportactiviteit te nuttigen.

Be Fit Relaxing Workout is optioneel naast afname van het Basispakket bestaande uit:
Be Fit OntbijtBe Fit Coaching en Be Fit Check. Dit omdat wij mensen helpen met een gezonde leefstijl. Wij gaan voor jouw resultaat en als wij weten wat jouw doel is, waarom jij dit graag wil behalen en wat jouw leefstijl gedurende de dag is (denk hierbij aan voeding, beweging, uitdagingen, drink- en rustmomenten) dan is de kans veel groter dat je jouw doel ook gaat behalen. Inzicht dus in alle onderdelen van een gezonde leefstijl en dat is waarin wij ons onderscheiden.

De kosten van dit Basispakket zijn €4,50 per dag. Ben je na 3 maanden nog steeds enthousiast, dan kom je in aanmerking voor het membership en krijg je minimaal 25% voordeel. Eerder is ook mogelijk. Vraag je coach hiernaar.

ONDERDELEN VAN HET BE FIT RELAXING WORKOUT

ONLINE WORKOUT

BE FIT RELAXING WORKOUT

BE FIT ONLINE

MEER ACTIVITEITEN

BE FIT EXPERIENCE
banner be fit activiteit 3

Be Fit Plan Basispakket

Be Fit Plan Optioneel

Be Fit Plan Optioneel

JOIN THE BE FIT EXPERIENCE

VRAGEN OF MEEDOEN?

Neem contact met ons op

FITCOACHES

BE FIT CAMP AMSTERDAM
Maureen van der Veen
Bel of App  +31 6 44 60 79 49

BE FIT CAMP BREDA
Robert Braber
Bel of App  +31 6 30 71 53 80

BE FIT CAMP CULEMBORG
Marleen Lodder
Bel of App  +31 6 14 31 68 09

BE FIT CAMP WAALRE
Marianne Vliegenthart – Thelosen
Bel of App  +31 6 38 90 98 24

Lucilla van der Vorst
Bel of App  +31 6 44 35 33 96

MAIL BE FIT CAMP
Mail ons meedoen@befitcamp.nl

    Chat openen