GRATIS PROEFLES?
Doe mee en schrijf je nu in.

GRATIS PROEFLES?
Doe mee en schrijf je nu in.

BE FIT SPORTEN

Voldoende bewegen hoort ook bij een gezonde leefstijl.
Hoe je eruit ziet en hoe je je voelt wordt voor 80% bepaald door voeding en 20% door bewegen.

Daarom besteden wij veel aandacht aan het optimaliseren van je voedingspatroon, ook tijdens en na het sporten. Ter ondersteuning hiervan werken wij met de producten van Herbalife. Waarin wij ons onderscheiden met andere sportaanbieders is dat bij ons het sporten gratis is en dat je betaalt voor de voeding voor een gezond leven.

Wekelijks organiseren wij als sportcoach meerdere sportmomenten met een leuke groep waarbij we samen bewegen en sporten in de buitenlucht. Zelfs online in je eigen woonkamer of tuin. Je mag inloggen waar je wilt. Lukken deze sportmomenten niet? Dan hebben we altijd nog de korte online workouts via onze besloten Facebookpagina om gezond en goed te bewegen.
No excuses voor voldoende beweging dus!

Omdat we het heel belangrijk vinden dat je je gezonde voeding afstemt op je beweging betaal je voor een sportdrank tijdens het sporten en voor een herstelshake na afloop. De kosten hiervan zijn €4,15 per sportmoment.

Goed om te weten: Eenmalige betaling van €83,45. Je krijgt hiervoor meteen de CR7 Drive sportdrank en de Rebuild Strength herstelshake mee voor 20 sportmomenten. Dit geeft je de mogelijkheid om deze sportdrank en herstelshake ook tijdens en na een andere sportactiviteit naast Be Fit Sporten te nuttigen.

Be Fit Sporten is optioneel naast afname van het Basis Pakket bestaande uit:
Be Fit OntbijtBe Fit Coaching en Be Fit Check. Dit omdat wij mensen helpen met een gezonde leefstijl waarvan sporten een onderdeel is. Wij gaan voor jouw resultaat en als wij weten wat jouw doel is, waarom jij dit graag wil behalen en wat jouw leefstijl gedurende de dag is (denk hierbij aan voeding, uitdagingen, drink- en rustmomenten) dan is de kans veel groter dat je jouw doel ook gaat behalen. Inzicht dus in alle onderdelen van een gezonde leefstijl en dat is waarin wij ons onderscheiden.

De kosten van dit Basispakket zijn €4,50 per dag. Ben je na 3 maanden nog steeds enthousiast, dan kom je in aanmerking voor het membership en krijg je minimaal 25% voordeel. Eerder is ook mogelijk. Vraag je coach hiernaar.

ONDERDELEN VAN HET BE FIT SPORTEN

LOCATIES

BE FIT SPORTEN

BREDA
WAALRE
BE FIT ONLINE

MEER ACTIVITEITEN

BE FIT EXPERIENCE
banner be fit activiteit 3

Basispakket

Optioneel

Optioneel

JOIN THE BE FIT EXPERIENCE

VRAGEN OF MEEDOEN?

Neem contact met ons op

FITCOACHES

BE FIT CAMP AMSTERDAM
Maureen van der Veen
Bel of App  +31 6 44 60 79 49

BE FIT CAMP BREDA
Robert Braber
Bel of App  +31 6 30 71 53 80

BE FIT CAMP CULEMBORG
Marleen Lodder
Bel of App  +31 6 14 31 68 09

BE FIT CAMP DOMMELEN
Hermien Smits – Staals
Bel of App  +31 6 30 41 46 31

BE FIT CAMP WAALRE
Marianne Vliegenthart – Thelosen
Bel of App  +31 6 38 90 98 24

Saskia Willems
Bel of App  +31 6 54 28 19 97

MAIL BE FIT CAMP
Mail ons meedoen@befitcamp.nl

    Chat openen